måndag 24 oktober 2011

Rensning hittills

Lägenhetsrensningen (inte min, utan min mors lägenhet) går framåt. Ibland med stora kliv och ibland med mindre. Vi har hittills bockat av hallen och vardagsrummet och är inne på köket. Jag bävar lite inför skafferiet och jag skulle gärna hoppa över städskåpet.
Under veckan som gått har fokusen på lägenhetsrensningen legat lite på sparlåga. Det känns som om vi båda rensat lite mer uppe i huvudet än på det fysiska planet. Ett steg djupare än alla normala tankar. Utan att gå in mer på det vill jag säga att det känns ganska bra att lära känna sig själv lite mer. Att tänka efter och bli mer medveten om vad man egentligen bryr sig mest om. Eller mer än man trodde.

Jag har varit nere i källaren och rensat i "min" kartonglåda. Bort med en stor kasse. Vet att jag har en del par skor som jag aldrig mer lär använda också...

Är det okej att kasta studentmössan? (Ja!)

2 kommentarer:

  1. Hittade hit via Pernilla på Ekoenkelt och ville bara säga Hej :) Du har en fin blogg som jag lägger till bland favoriterna.

    SvaraRadera
  2. Tror faktiskt jag kastat min studentmössa oxå - om inte annat kommer jag göra det om den skulle dyka upp. Måste va ett av de mest onödiga köp man gör under sin livstid.

    SvaraRadera