lördag 7 april 2012

Flyttröra

Jag har ju som sagt flyttat. För en vecka sedan. Jag älskar lägenheten. Den är otroligt fräsch, luktar till och med fortfarande renovering. Badrummet ser ut som på hotell, spisen kokar upp vattnet på nolltid och köksluckorna går igen av sig själva. Men förvaringen är katastrof.
Det jag tyckte var enormt mycket förvaring i köket var egentligen "fel" sorts förvaring. Vart är alla små lådor? Och det finns inte ett enda rimligt skåp att ställa flingpaketet i. Det är för högt! Paketet alltså. Och vart är städskåpet? Vart ska jag lägga mina strumpor? Att köpa en byrå är uteslutet. Det får inte plats. Och ska heller inte behövas: jag har massa förvaringsmöjligheter. De passar bara inte mina (eller en annan normalpersons) behov.
Vilken tur att varken jag eller pojkvännen har massa prylar. Men jag har nog ändå fler än honom. Han har i princip bara sina kläder. Jag har inte hämtat allt mitt än men inser att trots att det inte är mycket tjänar jag nog på att rensa bort ännu mer. Så min utrensning fortsätter. Om en månad vill jag ha kommit i ordning, gett alla mina saker en plats och rensat ut så  mycket som möjligt. Mitt tidigare mål på 50 prylar låter nog bra. Jag kom ju upp i 34. Jag vet att 16 prylar inte låter så mycket för vissa av er men det är mitt mål med resten av månaden. Ett lagom lätt/svårt mål.

onsdag 4 april 2012

IN:UT Mars 2012

IN:
2 ringar
1 armband
1 par solbrillor
1 svart linne
1mobil +tillbehör
1 mobilfodral
1 matberedare +tusen tillbehör
1 medicinlåda
UT:
1 grå tröja
1 mobil +laddare
1 par skor
1 datorfodral
5 par örhängen
1 brosch
Resultat: +9 -10 = -1
Halvt ofrivilligt byte av telefon igen. Inga kommentarer på det. Jag har köpt lite krimskrams. Matberedaren var en födelsedagspresent som jag hoppas kommer till stor användning. Den har dock hur många funktioner som helst, med andra ord, hur många tillbehörsprylar som helst.
Allt på UT-sidan har skänkts vidare utom tröjan som jag använder som trasa innan jag slänger den. Kvinnan som fick min gamla mobil blev glad och min bror är mycket nöjd med datorfodralet som var för litet för min dator.
Jag har även köpt möbler och köksprylar till lägenheten jag precis flyttat in i men de räknar jag inte här. Inte än iaf.

Test

Jag testar att blogga från telefonen... Hoppas det funkar. Skulle vara kul att skriva något inlägg då och då.